2018-04-24 21:06:03• hírek • Blikk.hu

Komoly betegséggel diagnosztizálták Varga Ferit

Varga Feri hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt pár hónapban: 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, szigorúan diétázik és edz. Ám a változásnak a hátterében komoly dolgok állnak, ugyanis kiderült az énekesről, hogy cukorbeteg.

Varga Feri három hónappal ezelőtt egy diabetológus barátja segítségét kérte, hogy az elemezze ki a vérképét, pusztán ellenőrzésként. A diabetológusnak azonban nem voltak jó hírei, kiderült ugyanis, hogy Feri 2-es típusú cukorbetegségben szenved. A kezdeti sokk után Feri komolyan életmódot váltott, ami nagy előnyére van. „Azt hittem, hogy nehéz lesz, de egész jól kezelem a helyzetet. Az első két hétben állandóan méregettem a cukromat! Aggódtam, hogy miért ennyi vagy miért annyi, de aztán belerázódtunk a dologba” – mesélt a Ripostnak a betegségéről az énekes. Komoly diétába kezdett, Bettyvel megtervezték az étrendjét, a cukrot pedig teljesen száműzték az életükből.
 

Az elején nagyon hiányzott neki az édesség, ám mostanra már jól viseli betegségét, egyedül a fagyi hiányzik neki. A diéta mellett futni is jár, a nassolást is teljesen kiiktatta a napi étrendjéből, aminek köszönhetően Feri eddig 15 kilótól szabadult meg. Hiába azonban az egészséges életmód, Feri egyelőre gyógyszerekre szorul, bár van esély arra, hogy a későbbiekben akár el is hagyhatja majd azokat.
 

Amikor Feri felesége, Betty megtudta, hogy a férje beteg, nagyon megijedt, de hogy a félelmét csillapítsa, inkább beleásta magát a szakirodalomba.

„Kellett egy-két hét, mire hozzászoktunk a gondolathoz, hogy Feri cukros. Nagyon sok ezzel kapcsolatos szakkönyvet elolvastunk, nem tudtuk, hogy mennyire kell ebbe a dologba a családot bevonni, mennyire kell Ferire külön figyelni” – mondta Betty. A betegség ellenére azonban mindketten optimistán tekintenek a jövőbe, remélik, egy nap Feri elhagyhatja a gyógyszereket is.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: